Izvor: Happy BSC Portal
03.12.2023 u 18:56
0

POSTAVLJEN NOVI REKORD: Prodat je reket kojim je osvojio Rolan Garos, pogodite cifru (VIDEO)

Srbin je tada pobedio Endija Mareja, a srećnica je bila izvesna Ebi Doerti.

Reket Novaka Đokovića kojim je igrao u finalu Rolan Garosa 2016. godine prodat je za 107.482 dolara. Prodat je na aukciji i može se reći da je najbolji svetski teniser postavio novi rekord, pošto je ovo najveća suma koja je isplaćena za neki teniski reket na aukciji.

Već se znalo da je na prodaji, a sada su se pojavili i detalji.

Posle pobde nad Endijem Marejem, iscrtao je veliko srce na pariskoj šljacum, a onda taj reket bacio u publiku. I uhvatila ga je izvesna Ebi Doerti.

– Sve je bilo kao usporeni snimak. Samo ga je bacio u gomilu. Imala sam trenutak „O moj Bože“, jer je reket išao pravo ka nama. Pogodio me je u ruku i pao na zemlju. Odjurila sam do njega, stavila nogu na dršku. Posle meča strčala sam do mesta gde je Novak izlazio sa terena. Želela sam da se potpiše na reket, ali nisam uspela da privučem njegovu pažnju – kazala je Doerti.

„ĐOKOVIĆ JE KRALJ SVEGA“: Legendarni igrač snukera nahvalio srpskog asa!

Prodaju je organizovala aukcijska kuća „SCP auctions“, specijalizovana za sportske rekvizite.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter