Izvor: BSC HAPPY/SPORTAL
02.12.2023 u 13:22
0

„ĐOKOVIĆ JE KRALJ SVEGA“: Legendarni igrač snukera nahvalio srpskog asa!

Roni O’Saliven (47), legendarni i najveći igrač snukera svih vremena, još jednom je iskazao koliko poštuje Novaka Đokovića. Roni je poznat kao veliki ljubitelj tenisa, a Džimi Vajt, takođe legenda snukera, uporedio je O’Salivenovu igru sa Federerovom. Ali…

– FedererNadalĐoković – oduvek sam voleo da ih gledam. Oni su trojica najboljih svih vremena. Za mene je Đoković kralj svega. Nezavisno od toga da li si fudbaler, golfer ili hokejaš, svi se ugledaju na Đokovića. Voleo bih da na stolu mogu da radim to što Đoković radi na terenu – rekao je O’Saliven.

„PUCA“ VISOKO: Mladi teniser „preti“ da će pobediti Novaka u finalu Australian Opena

Poznato je da je čuveni britanski snuker igrač Roni O’Saliven imao mnogo problema sa alkoholizmom i narkoticima, pa je u autobiografiji opširno pisao na tu temu. Kaže da je tokom tog perioda bio užasna osoba, te da je izgubio sedam godina života.

Sedmostruki šampion sveta u snukeru tokom devedesetih godina prošlog veka se odao porocima. Sve je počelo 1992. kada je Roni bio 16-godišnjak, a kao jedan od glavnih razloga navodi se to što je njegov otac tada zbog ubistva osuđen na doživotnu robiju (odslužio 18 godina, pre nego što je 2010. pušten na slobodu).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter