Izvor: Happy BSC
29.09.2021 u 22:17
0

NIŠTA OD INDIAN WELLS-A: Djoković OTKAZAO UČEŠĆE NA TURNIRU

Iako je rekao da će ipak učestvovati na Indian Wells-u ove godine, Novak Đoković je objavio da će se na turniru pojaviti ipak sledeće godine. 

PROČITAJTE JOŠ:  Britanska teniska tinejdž senzacija dobila specijalnu pozivnicu za „peti gren slem“

Novak je rekao da mu je pustinja omiljena destinacija, ali to ipak nije bio dovoljan razlog da učestvuje na turniru koji će se održati u Kaliforniji.

Najbolji teniser sveta je imao veoma napornu sezonu u kojoj je postigao neverovatne uspehe, pa je sasvim očekivano da je i za njega došlo vreme za predah.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter