Izvor: Kurir
01.06.2024 u 12:32
0

NOVAK PADA SA TRONA? Museti i Siner skovali plan protiv Đokovića

Zanimljiva izjava Novakovog rivala...

Italijanski teniser Lorenco Museti pred okršaj sa Novakom Đokovićem poručio je da će učiniti sve da pomogne svom sunarodniku Janiku Sineru da skine Srbina sa teniskog trona.

Museti će večeras (20.15) odmeriti snage sa srpskim asom u trećem kolu Rolan Garosa i ukoliko uspe da zabeleži trijumf Siner će sigurno preuzeti prvo mesto na ATP listi.

UKOLIKO POBEDI JOŠ JEDAN MEČ: Evo koliki je Olga napredak osigurala na WTA listi

Museti je silno motivisan da pomogne zemljaku.

„Protiv Đokovića ću takođe pokušati da pomognem Sineru da dođe do mesta broj 1 ATP liste“, rekao je Museti i dodao:

„Ne želim da polaže nade u mene. Ima on sopstveni put koji je već dobro zapisan, ali ako mogu da mu pomognem, barem malo… Patriozitam ne boli“, poručio je Museti.

Novak je trenutno prvi na listi sa 9.960 bodova, ima 1.190 bodova više od drugoplasiranog Janika Sinera (8.770).

Da li će ostati na tronu i nakon Otvorenog prvenstva Francuske, zavisi od rezultata koji Novak ostvari u Parizu. Srpski as je prošle sezone osvojio trofej na Rolan Garusu i brani 2.000 bodova. Ukoliko ne uspe da dogura makar do polufinala, sigurno će izgubiti tron – bez obzira šta Siner uradi u Parizu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter