Izvor: Tanjug
04.01.2023 u 11:08
0

OSMINA FINALA ADELEJDA: Đoković igra sutra protiv Halisa

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće sutra rano ujutru meč osmine finala na ATP turniru u australijskom Adelejdu protiv Francuza Kventina Halisa, saopštili su organizatori.

Ovaj meč je predviđen kao drugi duel dana na Centralnom terenu, a ne bi trebalo da počne pre tri sata u četvrtak ujutru po centralnoevropskom vremenu.

ĐOKOVIĆ PONOVO U PROBLEMU: Novak ne može u Ameriku

Pobednik ovog duela sastaće se u četvrtfinalu sa pobednikom meča između Rusa Romana Safiulina i Kanađanina Denisa Šapovalova.

Đoković je peti teniser sveta, dok je Halis 64. na ATP listi. Srpski i francuski teniser odigrali su samo jedan međusobni duel u karijeri i to 2016. godine na Australijan openu, a slavio je Đoković rezultatom 6:1, 6:2, 7:6 (7:3).

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ATP turnir u Adelejdu igra se za nagradni fond od 642.735 američkih dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter