Izvor: Sport.alo.rs
27.10.2023 u 20:22
0

PAKLEN ŽREB ZA NOVAKA: Poznati rivali na mastersu u Parizu

Srpski teniser Novak Đoković dobio je rivale na Mastersu u Parizu

Žreb je obavljen u petak uveče. Kao prvi nocilac, Novak Đoković biće slobodan u prvom kolu. Dok ga u drugom kolu očekuje pobednik duela Miomir Kecmanović – Tomas Ečveri.

U potencijalnom trećem kolu Đoković može na pobednika meča Talon Grikspor – Kristofer Eubanks ili Alehandro Davidovič Fokina – Ben Šelton.

Sa Karlosom Alkarazom Novak može da se sretne u eventualnom finalu, kao i sa Danilom Medvedevom koji su na drugoj strani žreba. Dok bi protivnik u polufinalu mogao da mu bude Janik Siner, a u četvrtfinalu branilac titule Holger Rune.

BIVŠI ŠAMPION US OPENA O DOMINACIJI NOVAKA ĐOKOVIĆA: On je najbolji sportista na svetu (VIDEO)

Organizatori turnira odlučili su da odu korak dalje u organizaciji, te će igrači moći da biraju muziku, boje led ekrana, kao i način na koji će biti predstavljeni publici u Parizu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter