Izvor: Kurir.rs
27.10.2023 u 17:38
0

BIVŠI ŠAMPION US OPENA O DOMINACIJI NOVAKA ĐOKOVIĆA: On je najbolji sportista na svetu (VIDEO)

Patrik Muratoglu poznati teniski stručnjak izneo je nova zapažanja kada je reč o Novaku Đokoviću.

Muratoglu se osvrnuo na podatak koliko je Đoković dugo u vrhu, a potom izneo vrlo zanimljivu prognozu.

– Nikada nisam video 36-godišnjeg igrača u takvoj formi. Činjenica da je toliko fokusiran i ozbiljan čini ga najboljim sportistom sveta. Moje mišljenje je da on jeste najbolji sportista na svetu. Mislim da može igrati na približnom nivou i posle četrdesete godine. Ne kažem da hoće, ali mislim da može. Naravno, zavisi od njegove motivacije i eventualnih povreda, jer, naravno, svako može da se povredi – napisao je Muratoglu na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

Međutim, Francuz ne misli da će do toga doći.

– Ali njegovo telo je ekstremno mlado s obzirom na godine. Očigledno je po njegovom kretanju. Njegova sposobnost brzog oporavka je posledica višegodišnje discipline. Posvećen je maksimalno, angažuje dobre stručnjake sa kojima radi svakoga dana, neprekidno otkriva i koristi nove, napredne tehnike da napreduje. Vođen je ambicijom da obara rekorde, u tom cilju tretira svoje telo maksimalno kako bi mogao da traje što duže na vrhunskom nivou – zaključio je Muratoglu.

IVANIŠEVIĆ UVEREN: Teško da će iko moći da zapreti Novaku

Podsetimo, Đoković će u maju napuniti 37. godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter