Izvor: BSC HAPPY
22.03.2023 u 10:38
0

Počinje turnir u Majamiju: Nema Đokovića, ali tu su Kecmanović, Đere i Lajović

Nakon što su prethodnih nekoliko dana igrani kvalifikacioni mečevi, ove srede na terenima teniskog kompleksa u Majamiju počinje drugi Masters u sezoni koji će trajati do 2. aprila.

Titulu na ovom turniru brani Španac Karlos Alkaraz, koji će u slučaju da ponovo trijumfuje na Floridi, zadržati čelnu poziciju na ATP listi ispred Novaka Đokovića, koji ni na ovom turniru ne učestvuje zbog toga što mu kao nevakcinisanoj osobi protiv koronavirusa nije dozvoljen ulazak u Sjedinjene Američke Države.

Kako njega nema, Srbiju će na ovom turniru predstavljati trojica tenisera – Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Laslo Đere.

Miomir Kecmanović, kao 29. nosilac na ovom turniru, slobodan je u prvom kolu, dok u drugom kolu čeka boljeg iz duela Gael Monfis – Ugo Umber.

Laslo Đere će svoj nastup u Majamiju započeti mečom protiv kvalifikanta, Aleksandra Vukića, a Dušan Lajović će već u prvom kolu imati jakog protivnika, Britanca Endija Mareja, a pobednika tog duela u drugom kolu čeka Maksim Krisi.

ĐOKOVIĆ OTVORIO KARTE! Nadal je upozoren, srpski teniser pali mašinu!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter