Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
15.11.2023 u 21:16
0

POVRATAK NA TEREN: „Neću osvojiti više Grend slemova od Novaka“

Oporavak ide u pravom smeru.

Španski teniser Rafael Nadal govorio je na predstavljanju Teniske Teknon klinike, a tom prilikom dotakao se i Novaka Đokovića.

– Neću osvojiti veći broj Grend slemova od Novaka, ali ću dati sebi šansu da se vratim na teren i da uživam – poručio je Rafa, pa dodao:

– Ako ste hteli da vam kažem nešto novo što do sad nisam rekao, onda je to da ću sigurno da se vratim i da igram. Ne mogu da vam kažem sa sigurnošću na kom turniru, ali se stvari razvijaju kako treba. Pre nekoliko nedelja nisam znao da li ću moći da se vratim. U narednih nekoliko nedelja ću moći da kažem više o svemu tome.

NOVAK RUŠI REKORDE: Pogledajte koliko Italijana je pratilo meč između Đokovića i Sinera

Oporavak ide u pravom smeru.

– Ne znam na kom će to nivou biti, ide trenutno kako treba. Treniram i mnogo sam zbog toga srećan. Godinu dana nisam igrao i za mene je velika sreća što mogu uopšte da pričam o povratku i igranju tenisa. Ponavljam, teško mi je da kažem sada da li će to biti na visokom nivou, ali ono što znam jeste da ne bih ovoliko radio, trenirao i pripremao se da nemam nameru da se takmičim – rekao je Nadal.

Podsetimo, Nadal trenutno zauzima 664. mesto na ATP listi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter