Izvor: Happy BSC POrtal
16.11.2023 u 08:30
0

SAM PROTIV SVIH: Publika zviždi, on joj diriguje! (VIDEO)

Srpski teniser imao zanimljiv performans u meču sa Janikom Sinerom.

Novak Đoković, pored toga što je za protivnika imao Janika Sinera na terenu, morao je da se bori i protiv napaljene publike u Torinu.

Ne pamti se kada je na jednom teniskom meču bilo takvo navijanje, u nekim trenucima bilo je kao da na fudbalskoj utakmici.

@zanimljivosti.iz.sporta Djokovic sam protiv svih#serbia #djokovic #tennis ♬ original sound – zanimljivosti iz sporta⚽🏀

Naravno, Đoković je ušao u klinč sa njima, pecako ih s vremena na vreme, kao i oni njega, ali jedan trenutak je baš bio specifičan.

Osvojio je jedan gem, seo na stolicu, Italijani su mu zviždali, ali ni Novak nije ostao ravnodušan, počeo je da diriguje, što je još više razljutilo glasne navijače.

Najbolji teniser svih vremena je govorio o Sinerovim navijačima posle meča.

NOVAK RUŠI REKORDE: Pogledajte koliko Italijana je pratilo meč između Đokovića i Sinera

– Očekivao sam da će publika biti na njegovoj strani, to je normalno, jedini je Italijan na turniru, igra se u njegovoj zemlji. Normalno je da su navijali za njega – istakao je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter