Izvor: sportal.rs
16.11.2023 u 12:34
0

AMERIČKI PRST U OKO HEJTERIMA: „Ovo je Đokovićeva najbolja godina“

Novak Đoković za sobom ima veoma dobru sezonu, koju bi mogao da kruniše na Završnom mastersu. U tom smislu je veoma značajan duel protiv Huberta Hurkača koji je na programu u četvrtak (14.30), ali i pored toga ono što je srpski teniser činio tokom 2023. godine može se oceniti i te kako uspešnim.

Jedan od onih koji su pohvalili Novakove partije jeste i Bred Gilbert, teniski stručnjak i trener Koko Gaf, koji nije štedeo komplimente na račun najboljeg na svetu. On je istakao da je sezona Srbina verovatno najbolja u prethodnih 50 godina i to je objasnio na društvenoj mreži „X“.

– Ovo je najbolja godina u muškoj konkurenciji u poslednjih 50 godina. Novak je neverovatan, osmu godinu je prvi na svetu na kraju sezone, ima skor 27:1 na grend slem turnirima, nije igrao na četiri mastersa, poražen je pre finala prvi put od maja, a ima 36 godina – napisao je Gilbert.

Da podsetimo, Novak će osmi put u karijeri godinu završiti na čelu ATP liste, ali će pored toga probiti i 400 nedelja kao lider u muškoj konkurenciji. Od četiri grend slema, osvojio je Australijan open, Rolan Garos i US open i igrao finale na Vimbldonu, dok mu je masters u Parizu bio 40. trofej u kolekciji onih iz serije 1000.

SAM PROTIV SVIH: Publika zviždi, on joj diriguje! (VIDEO)

Kada se podvuče crta, jasno je zbog čega su Gilbert, ali i mnogi drugi, fascinirani onim što pruža Novak Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter