Izvor: Happy BSC Portal/Sportla.blic.rs
18.12.2023 u 21:13
0

POZNATI TRENER DAO SVOJ SUD: Nadal hoće u Australiju, a sada je poznato i zašto

Poznati teniski trener, Patrik Muratoglu, pružio je dublji uvid u odluku Rafaela Nadala da se vrati na teren, baš u Australiji. Nadal će pre Australijan opena igrati u Brizbejnu.

Muratoglu je izneo dva objašnjenja.

– Želi da igra na Australijan openu, postoje dva objašnjenja. Prvi je da možda misli da mu je ovo poslednja godina i zato želi da igra. Drugo, oseća se dobro. Da to nije slučaj, verovatno bi preskočio i otišao pravo na šljaku, verovatno u Južnu Ameriku i tako se spremio za Rolan Garos, koji će sigurno biti najvažniji turnir za njega, jer je to grend slem koji ima najveće šanse da osvoji – izjavio je Muratoglu.

Trener je istakao da, iako mnogi smatraju da Nadalovo telo možda nije u najboljem stanju zbog dugog odsustva i godina, ukoliko se Španac fizički dobro oseća, uvek će biti opasan. Ipak, biće uzbudljivo prvenstveno zbog susreta mlađih igrača sa Nadalom na terenu, budući da su se oni razvijali dok je španski teniser bio odsutan.

– Biće interesantno jer su mlađi momci napredovali dok je on bio odsutan. Zaista se radujem što ću videti te mlade momke kako igraju protiv njega – dodao je trener.

SUDAR DIVOVA: Rafa i Karlos zakazali meč u Las Vegasu

Nadal će takođe imati priliku da testira formu u Brizbejnu pre nego što ode na Australijan open.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter