Izvor:
12.04.2016 u 19:24
0

RODŽER FEDERER: Već sam pobeđivao u Parizu, zašto ne bih i ovaj put?

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je danas da se nada da je potpuno spreman za učešće na Mastersu u Monte Karlu i dodao da se psihički i fizički oporavio posle dvomesečne pauze zbog operacije kolena.

Poslednji meč Federer je odigrao sredinom januara na Australijan openu, gde je u polufinalu izgubio od prvog igrača sveta Novaka Đokovića. Osvajač 17 grend slem titula je 3. februara podvrgnut artroskopskoj operaciji levog kolena.

Federer je trebalo da igra na Mastersu u Majamiju, pre dve nedelje, ali se povukao zbog stomačnog virusa.

Odmorio sam se psihički i fizički. Osećam se zaista dobro. Kako vreme bude odmicalo biću sve bolje i nadam se da do Pariza neće biti nikakvih problema sa kolenom i da ću biti spreman da odigram sedam mečeva, ako treba u pet setova – rekao je Federer.

On je dodao da se ne nada tituli u Monte Karlu, već da će učešće na tom turniru iskoristiti kao pripremu za Rolan Garos, koji počinje 22. maja.

Prošle godine takmičenje u Monte Karlu završio je u trećem kolu porazom od Francuza Gaela Monfisa, a ove godine se nalazi u istom delu žreba sa braniocem titule i prvim favoritom Đokovićem.

Švajcarski teniser rekao je da veruje da do kraja karijere može da osvoji makar još jednu grend slem titulu.

Već sam pobedjivao u Parizu, a tamo sam igrao veoma dobro prethodnih godina. Zašto da ne osvojim titulu? Ali, mislim da na Vimbldonu i na ostalim grend slem turinirima imam bolje šanse nego na Rolan Garosu – zaključio je.

Beta
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter