Izvor: Happytv.rs/24sedam.rs
02.11.2023 u 16:10
0

ŠPANAC MORA JOŠ DA UČI: Alkaraz nije ni blizu Novaku

Bivši francuski teniser Žil Simon smatra da je između njih dvojice još velika razlika.

Bivši francuski teniser Žil Simon izjavio je da Karlos Alkaraz još nije ni blizu da dostigne Novaka Đokovića, napominjući da i dalje gubi mečeve u prvim kolima.

Špancu se to upravo dogodilo na Mastersu u Parizu gde je ispao već na početku turnira.

– Alkaraz još nije ni blizu Novaku Đokoviću, što se tiče rezultata na turnirima. Još je veliki jaz između njih dvojice. Karlos izgubi meče na početku turnira, kao što je bio slučaj ovde u Parizu. To nije slučaj kod Novaka, on uvek stiže do samog kraja. Tu je velika razlika između njih dvojice – istakao je Simon.

DIMITROV KAO BRZI VOZ: Posle drame sa Medvedevim, počistio Bublika i plasirao se u četvrtfinale Pariza

Inače, Alkaraz i Đoković se bore i za prvo mesto na kraju sezone, ali kako sada stvari stoje velika je šansa da će srpski teniser i osmu godinu završiti kao prvi na ATP listi.


Za razliku od Španca, Đoković se plasirao u osminu finala Mastersa u Parizu gde će mu protivnik biti Holanđanin Talon Grikspora.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter