Izvor: Happytv.rs/Telegraf.rs
02.11.2023 u 17:42
0

SUDAR TITANA U PARIZU PRIPAO GRKU: Cicipas u dva seta rešio Zvereva

U četvrtfinalu, Cicipas će igrati protiv Karena Kačanova, koji je bio bolji od svog sunarodnika Romana Safijulina sa 2:1 u setovima.

Grčki teniser Stefanos Cicipas plasirao se u četvrtfinale ATP Mastersa u Parizu, pobedom nad Aleksandrom Zverevim sa 2:0 u setovima.

Bolje je Cicipas ušao u meč, što je potvrdio brejkom već u drugom gemu prvog seta. Ipak, u nastavku je Zverev uspeo da uzvrati i vrati brejk, te je o pobedniku prvog seta morao da odlučuje taj-brejk.

Tu je Grk bio više koncentrisan i slavio sa 7:2, te tako došao do vođstva od 1:0 u setovima. Nastavio je sa dobrom igrom i u drugom setu, što je iskoristio već u prvom gemu, koji je osvojio na protivnikov servis.

DIMITROV KAO BRZI VOZ: Posle drame sa Medvedevim, počistio Bublika i plasirao se u četvrtfinale Pariza

Ispostavilo se da je ta brejk lopta bila dovoljna za slavlje u drugom setu sa 6:4, i na kraju pobedu i plasman u četvrtfinale.

U četvrtfinalu, Cicipas će igrati protiv Karena Kačanova, koji je bio bolji od svog sunarodnika Romana Safijulina sa 2:1 u setovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter