Izvor: Tanjug
17.01.2022 u 17:49
0

ŠPANSKI PREMIJER SANČEZ: Ðoković mora da se pridržava naših pravila

Španski premijer Pedro Sančez izjavio je danas da će srpski teniser Novak Ðoković morati da se pridržava zdravstvenih pravila u Španiji kako bi mogao da se takmiči u toj zemlji. 

Na pitanje da li će najboljem teniseru sveta biti dozvoljeno da uđe u Španiju i da se takmiči, nakon što ga je Australija deportovala jer nije vakcinisan protiv korona virusa, Sančez je odgovorio:

-Svaki sportista koji želi da se takmiči u našoj zemlji mora da se pridržava zdravstvenih pravila Španije. 

Prvi teniser sveta stigao je danas u Beograd nakon što je u nedelju deportovan iz Australije, pre početka prvog gren slem turnira u godini.

Ðoković je prethodno izgubio sudski spor, na kojem mu je poništena viza.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter