Izvor: HappyBSC
17.01.2022 u 22:43
0

OBRADOVIĆ ZA „ĆIRILICU“: Australijan Open će pući jer glavni igrač nije na njemu!

 Siniša Ljepojević je u „Ćirilici“  napomenuo da će posle perioda „korone“ naići period klimatskih promena kao nekakav globalni projekat i da će se opet pojaviti neki Novak Đoković koji će biti sporan jer njegov reket nije napravljen po standardima o klimatskim promenama. 

-To je jedan proces i mislim da je sve to jedna pogrešna procena. On je postao simbol otpora koji će na kraju da pobedi. Nema to veze što je iz Srbije. Sam Novak je sam po sebi institucija. Novak ima loše odnose sa sponzorima koji vladaju sportom. To je njegov problem. Na velikim turnirima, sponzori kupuju veliki broj ulaznica i dele i to su ti što zvižde. Oni su plaćeni za to. Ulaznica za zvižduk. To je njegov problem. Veliki je jaz između njegovog stvarnog statusa i njegove medijske prezentacije. U Engleskoj nisam sreo ni jednog čoveka, a mnogo ljudi srećem koji nije čuo za Novaka i ne da nije čuo, već zdušno ga podržava. Oni ga prate bez obzira što engleski mediji imaju loš stav o Srbiji jer je to posledica dugogodišnje propagande. On je nešto drugo. On je fenomen. 

 Da se gledalačka publika  ne nalazi samo na stadionu već da su ispred televizora rekao je Obradović i napomenuo da je to velika greška u proceni sponzora tako velikih turnira.  

-Patike koje Novak nosi prodaju se stotinama miliona u Kini. To je tržište od 3, 7 milijarde ljudi. Sad je trenutno tranzicija i odnos snaga sponzora se menja. Dolaze Kinezi kao sponzori.  U Australiji će se i to desiti. Šta će tada da se desi Velikoj Britaniji i anglosaksonskom društvu?  To je onaj bumerang koji se Francuzima dogodio sa Marokancima i Alžircima. Sačekajmo još malo, biće velikih promena u Australiji. Oni ne prate moderne trendove pa ni u ekonomiji. Australijan Open će  pući i kineski sponzor će odustati jer glavni igrač, Novak Đoković,  nije igrao na njemu-objasnio je Obradović. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter