Izvor: BSC Happy/alo.rs
30.11.2023 u 08:44
0

UČI OD NAJBOLJEG: Da li je ovo Novakov naslednik? (VIDEO)

Hamad Međedović, mladi srpski teniser, trenutno se nalazi u Džedi gde igra završni turnir ATP "Nove generacije", gde beleži i sjajne rezultate.

Međedović je u prvom kolu bio bolji od Aleksa Mikelsena, dok je u drugom meču slavio protiv favorita Luke Van Aša, čime je zauzeo prvo mesto u svojoj grupi na ovom turniru, čime je praktično došao i na korak od polufinala turnira.

Srpski teniser je protiv Luke Van Aša pokazao sjajnu igru, a jedan potez je bio posebno dobar i verovatno će se pričati o njemu neko vreme. On je uradio nešto što je podsetilo na Novaka Đokovića, a radi se o jednom „pasing šotu“.

NOLE POMERA GRANICE! ATP OBJAVIO KANDIDATE ZA GODIŠNJE NAGRADE: Zašto nema našeg tenisera?

Hamad nije odustao, dao je sve od sebe i na kraju uzeo poen. Nestvarno…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter