Izvor: Alo
24.02.2024 u 12:39
0

TRANSFER VEKA: Luka Modrić se vraća u Dinamo?

Dinamo sprema transfer veka.

Najtrofejniji klub u istoriji hrvatskog fudbala ima želju da u svoje redove dovede jednog od najboljeg igrača starog kontinenta i osvajača pet Liga šampiona, Luku Modrića.

Prema pisanjima hrvatskih medija Dinamo je već kontaktirao sa Lukom, tačnije predsednik kluba Mirko Barišić je saopštio i dalje akutelnom fudbaleru Real Madrida da su mu vrata u ekipi iz Zagreba širom otvorena.

Da se stvari odvijaju u pravom smeru bilo je jasno posle odgovora Modrića koji je uzeo u obzir ponudu Dinama i da bi u narednim nedeljama preogovori sa najboljim fudbalerom sveta iz 2018. godine bi trebalo da se pojačaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter