Izvor: Kurir.rs
24.02.2024 u 13:36
0

SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Fudbaleri zbog nameštanja STROGO KAŽNJENI (VIDEO)

Disciplinski sudija Srpske lige Beograd Aleksandar Prekodravac u ponovljenom postupku, po prijavi Oficira za integritet FS Beograda u vezi prijateljske utakmice Jedinstvo Ub – Prva Iskra Barič, doneo je odluku o kažnjavanju prijavljenih igrača Fudbalskog kluba Prva Iskra.

Igrači Vladimir Simić, Lazar Adamović, Zoran Topalović i Andrija Knežević kažnjeni su sa po devet meseci zabrane nastupanja na prvenstvenim i Kup utakmicama.

Podsetimo, FK Prva Iskra iz Bariča, koja je kažnjena oduzimanjem 12 bodova i 1.200.000 dinara zbog nameštanja meča protiv Jedinstva iz Uba, odbijena, te da ostaje na snazi.

Jedinstvo je pomenuti prijateljski meč rešilo u svoju korist sa 4:0, a četvorica fudbalera Prve Iskre uplatila su ukupno 10.105 evra na kladionici i to na tip da će na utakmici pasti četiri i više golova.

 

 

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter