Izvor: Happy BSC
24.02.2024 u 13:55
0

CRNO-BELI UZ DOSTA MUKE STIGLI DO POBEDE U SURDULICI! Ludnica kakva se retko viđa – Partizan uspeo da upiše novu pobedu!

Dve ekipe odmeriće snage jubilarni dvadeseti put, uz skor od 16 pobeda Partizana, jednog nerešenog rezultata i dva slavlja Radnika

Fudbaleri Radnika na svom stadionu u Surdulici dočekuju ekipu Partizana u okviru 22. kola Superlige Srbije. Domaćinu je u glavi borba za opstanak, gostima titula, ali samo jedan tim može biti zadovoljan na kraju susreta.

Prenos susreta ispratite u nastavku teksta.

Radnik Surduica – Partizan (13.45)

FK Radnik Surdulica: Ranđelović, Sadik, Milićević, Oreščanin, Gašić, Hajdarević, Šovšić, Duronjić, Jović, Tomašević, Zajmović

FK Partizan: Jovanović – Stojković, Kovačević, Marković, Antić – Ovusu, Zahid – Kalulu, Natho, Goh – Baždar

Uživo,

Tok utakmice:

Drugo poluvreme:

94. minut – GOOOOL! Radnik smanjuje na 2:1!

93. minut – GOOOOL! Samed Baždar je strelac, crno-beli vode sa 2:0!

90. minut – Igraće se još šest minuta sudijske nadoknade!

84. minut – Sada i Dušan Đorđević menja! Martinkević ulazi u igru umesto Abubakara!

80. minut – Ponovo je Baždar bio u prilici, ali ni ovog puta nije uspeo da realizuje šansu!

74. minut – Bojan Kovačević dobija žuti karton!

70. minut – Goooool! Partizan vodi!

62. minut – Kastiljo je na terenu umesto Ovusua!

59. minut – Sudija je svirao penal za Radnik, ali nakon intervencije iz VAR sobe, odluka je promenjena!

Prvo poluvreme:

27.minut – Jović je šutirao iz slobodnog udarca sa nekih 25 metara, ali je lopta otišla daleko preko gola Parnog valjka!

19. minut – Stojković je „opalio“ iz daljine, ali ne dovoljno precizno da matira Ranđelovića!

13. minut – Natho je izveo korner a nakon gužve u šesnaestercu Radnika mladi Baždar je šutirao, međutim, njegov udarac je izblokiran

12. minut – Ređaju se prilike za crno-bele… Goh je odložio do loptu do Natha, iskusni Izraelac je fantastično šutirao ali je viđena još bolja rekacija Ranđelovića

6. minut – Sada i odlična šansa na drugoj strani… Crno-beli su odlično kombinovali, pre svega Natho i Baždar, koji su tačnim pasovima izbacili protivničku odbranu. Posle asistencije Natha, mladi napadač sa nekih 6-7 metara šutirao, ali je golman Radnika bio na visini zadatka!

4. minut – Bila je ovo dobra prilika za domaći tim! Posle ubačene lopte sa desne strane, lopta je došla do Tomaševića, koji je uhvatio volej ali je prebacio loptu preko gola Partizana!

1. minut – Počela je utakmica!

Uoči meča:

Poznati sastavi za današnju utakmicu:

Radnik: Ranđelović – Gašić, Abubakar, Milićević, Jović, Tomašević – Duronjić, Oreščanin, Sovšić – Zajmović, Jovanović.

Partizan: Jovanović – Stojković, Kovačević, Marković, Antić – Ovusu, Zahid – Kalulu, Natho, Goh – Baždar.


Pre meča:

Dve pobede iz dva kola nakon završetka pauze dokaz su da je Partizan spreman ušao i u nastavak takmičarske godine. Sasvim dobro odrađen prelazni rok dopunio je tim na mestima na kojima je to bilo potrebno usled odlazaka, međutim u Surdulici će napad biti veliki problem.

Mateus Saldanja se povredio protiv IMT-a, dok je Nemanja Nikolić zaradiš četvrti žuti karton, pa će tako trener crno-belih Igor Duljaj morati da se osloni na druge opcije u samom špicu napada. U postavi nećete biti ni Ksandera Severine koji je usled neisplaćenih obaveza otišao iz Srbije, ali će ponovo u ponedeljak biti na raspolaganju ekipi nakon što je problem rešen.

Dušan Đorđević važi za stratega koji neguje poprilično ofanzivan fudbal, ali neke kockice još uvek moraju da se poklope u Radniku kako bi počeli da se beleže i bolji rezultati.

Prvu i jedinu pobedu domaćin ovog meča ostvario je u drugom kolu protiv Spartaka, pa je jasno da će za opstanak Surduličani morati da se pomuče.

Dve ekipe odmeriće snage jubilarni dvadeseti put, uz skor od 16 pobeda Partizana, jednog nerešenog rezultata i dva slavlja Radnika, uključujući i ono u Humskoj prošle sezone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter