Izvor: Kurir
24.02.2024 u 16:14
0

ZVEZDA SA „POLA GASA“ RAZBILA ČUKARIČKI: Crveno-beli nastavljaju da dišu za vratom Partizanu VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Čukaričkog meč 22. kola Superlige.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI 0:0

TOK MEČA

82. minut – IZMENA KOD ZVEZDE: U igru ulazi Šljivić umesto Kange.

77. minut – KAKVA ŠANSA ZA ZVEZDU! Bukari šutirao na prazan gol Čuke, ali je lopta otišla tik pored stative…

75. minut – GOL! Bukari zatresao mrežu Filipovića sa „bele tačke“.

74. minut – JOŠ JEDAN PENAL ZA ZVEZDU! Ognjen Vranješ skrivio penal!

61. minut – TROSTRUKA IZMENA KOD ZVEZDE! Olajinka, Ivanić i Mimović izlaze iz igre, a na terenu su Lučić, Mijailović i Nikolić.

57. minut – TRI DOBRE ŠANSE ZA ČUKU U 30 SEKUNDI! Odbrana Zvezde je uspela nekako da se izvuče iz nezgodnih situacija, najviše zahvaljujući Glazeru. Sisoko je pretio, izbacio iz ravnoteže Dragovića, a njegove greške uspešno je ispravljao čuvar mreže crveno-belih.

55. minut – ŠANSE ZA ZVEZDU! Kanga iz kornera šutira snažno, ali lopta samo pogađa Vranješa u lice koji je završio na zemlji. U sledećem pokušaju Bukari pokušava sa 20-tak metara, ali Filipović brani.

55. minut – ŠANSE ZA ZVEZDU! Kanga iz kornera šutira snažno, ali lopta samo pogađa Vranješa u lice koji je završio na zemlji. U sledećem pokušaju Bukari pokušava sa 20-tak metara, ali Filipović brani.

47. minut – IZMENA KOD ČUKE: Umesto Nikčevića na terenu je Cvetković.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme!

1. POLUVREME

45. minut – Kraj prvog poluvremena!

37. minut – GOL! Endijaj duplirao vođstvo domaćina! Sjajno je Korejac proigrao saigrača, ovaj izbegao ofsajd zamku, potom obišao golmana gostiju i lagano poslao loptu u mrežu.

35. minut – ŠANSA ZA ČUKARIČKI! Vranješ je poslao dobru loptu ka Adžiću koji ju je primirio grudima, ali je Dragović u poslednji čas intervenisao i otklonio opasnost.

27. minut – BUKARI ŠUTIRAO PREKO GOLA! Stvorila se sjajna šansa da Zvezda povede 2:0! Bukari je loše šutirao i nema ništa od pogotka!

24. minut – PRILIKA ZA GOSTE! Dobar prodor Miladinovića, uspeo je da ostane na nogama i šutira, ali od svega samo novi korner za Čukarički…

17. minut – ŠANSA ZA ZVEZDU! Endiajaj se dokopao lopte i šutirao sa desne strane, slabo, te nije ugrozila golamana Filipovića – zatim je lopta stigla do Ivanića koji ju je loše zahvatio i taj udarac je završio pored gola.

9. minut – Kanga siguran sa penala!

8. minut – PENAL ZA ZVEZDU!

7. minut – ŽESTOK SUDAR! Spajić na travi, VAR proverava potencijalni penal

4. minut – Prošao je Ivanić po levoj strani, uputio loptu u kazneni prostor, ali je odbrana Čukaričkog bila na visini zadatka.

16.00 – Sudija Marko Ivković je označio početak meča!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter