Izvor: Tanjug
11.02.2023 u 22:21
0

Trener fudbalera Partizana stao u odbranu igrača nakon poraza: „Jedini koji može da se kritikuje sam ja!“

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je da jedino on može biti kritikovan nakon debakla u Humskoj protiv Mladosti iz Novog Sada (0:4) u 21. kolu Superlige Srbije.

„Kad su neke utakmice bile za pohvalu, ovu možemo da kritikujemo. Jedini koji može da se kritikuje sam ja. Možda je neka moja naivnost i dobrota koštala Partizan. Primili smo jeftino golove. Sigurno da smo se obrukali. Ljudi su u pravu. Obrukali smo se“, istakao je Petrić.

Rusi ogorčeni: „Pokušaj diktiranja uslova za učešće sportista na međunarodnim takmičenjima je apsolutno neprihvatljiv“

„Ne znam kada je Partizan ovako izgubio utakmicu“, dodao je on.

„Za sve ono za šta smo pričali da smo bili spremni, izgleda da nismo. Igrači su svesni svega ovoga. Mi smo izašli iz tog nekog filma da se ponavljamo, ali u četvrtak moramo da se ponavljamo. U četvrtak protiv Šerifa moramo da se pokažemo na pravi način“, zaključio je Petrić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter