Izvor: KURIR
06.06.2024 u 07:38
0

„UTAKMICA ĆE SE REGISTROVATI 20:0 ZA ZVEZDU“ Direktor KLS otklonio sve dileme: Nemam objašnjenje za ono što je spiker uradio

Nedugo pošto je druga utakmica finala Superlige definitivno okončana, dva sata posle prekida i sat vremena nakon što je objavljeno da se susret neće nastaviti večeras, a ipak jeste jer su se košarkaši Crvene zvezde i sudijska trojka pojavili na terenu Beogradske arene, direktor KLS Aleksandar Grujin potvrdio je da će se susret registrovati službenim rezultatom u korist crveno-belih.

Naime, pošto je isteklo vreme od 15 minuta, predviđeno za zvanično zagrevanje u kojem se košarkaši Partizana nisu pojavili na terenu, delegat utakmice sastavio je zapisnik po kojem će meč biti registrovan shodno propozicijama…

“Nema razloga da se sumnja u bilo šta. Jedini koji je merodavan je prvi sudija i delegat. Sve informacije koje dobijate, dobijate od prvog sudije i delegata. Ono što je spiker uradio, nemam objašnjenja za to, pitajte njega“, počeo je Grujin priču sa novinarima.

Da li je zvanični spiker na svoju ruku saopštio da se utakmica igra za 24 sata?

“Na svoju ili uz saglasnost sa nekim, a to nije smelo da se desi jer je išlo na štetu Partizana. Sve vreme sam bio u komunikaciji sa delegatom i znam šta se odigrava, sa gospodinom Stojanovićem. Sve što je urađeno, urađeno je u skladu sa propozicijama“.

Šta dalje?

“Utakmica će se registrovati na osnovu delegatskog izveštaja, službenim rezultatom 20:0“.

A onda, kada će biti uručen trofej Crvenoj zvezdi?

“U dogovoru sa Crvenom zvezdom, tokom narednih dana, biće uručeni pehar i medalje“.

 

VELIKA BRUKA SRPSKE KOŠARKE: Partizan se nije vratio na teren!
Da li je delegat Stojanović objasnio ekipama da će se utakmica nastaviti večeras ili sutra?

“Gospodin Stojanović je kao delegat imao komunikaciju sa oba kluba. Sve vreme dok sam sa njim bio u komunikaciji, on je razgovarao sa čelnicima oba kluba“.

Znači, obaveštavao je obe strane šta se tačno dešava?

“To je njegova obaveza“.

Da li su u KLS pravila oštrija u odnosu na ABA ili Evroligi, pošto je zbog verbalnog delikta traženo da se prazni deo dvorane?

“Sa jedne strane je verbalni delikt, sa druge nešto drugo. Svi ste videli šta je sve poletelo u teren, čuli ste sve. Najoštrije osuđujem svako vređanje. Postoji pravilo da, ukoliko dođe do toga, prvi put se opominju navijači, drugi put takođe, treći put se skida pištaljka i ide se u svlačionicu, prazne se tribine“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter