Izvor: KURIR
30.09.2023 u 18:13
0

KRAJ MUKE ZA CRVENO BELE: Zvezda savladala radnički iz Niša, ali…

iako su Beograđani pobedili Nišlije, ekipa trenera Bahara morćae mnogo ozbiljnije da pristupi predstojećem meču sa Jag Bojsom u drugoj utakmici lige šampiona.

TOK MEČA:

20:00

Kraj!

Pobeda Crvene zvezde uz nekoliko velikih „ali“…

19:57

90′ Počela sudijska nadoknada

Meč je produžen za tri minuta.

19:56

89′ Glazer spasao Zvezdu

Fraj je probio po boku, šutirao, ali je Glazer uspeo da loptu odbije i izbaci u korner.

19:55

87′ Hvang je napustio igru

Umesto njega na terenu je Kangva.

19:54

87′ Rodić sprečio izjednačenje

Endiaje je uspeo da iznudi prekršaj, ponovo je Hvang izveo prekid, Ivanić je probao glavom ali je šutirao pravo u Rosića. Usledila je brza kontra Radničkog, ali je Rodić u poslednjem trenutku sprečio da lopta dođe do Endiajea.

19:52

84′ Dragović izblokiran

Olanjinka je uspeo da pretrči odbranu rivala, u poslednjem trenutku pre nego što je došao do gola Radničkog srušio ga je Endiaje iz redova Nišlija. Slobodan udarac izveo je Hvang, Dragović je šutirao nakon gužve ali je izblokiran.

19:48

80′ Veliki promašaj Endiajea

Odličnu loptu je dobio Endiaje od Hvanga, izašao sam pred Rosića ali je očajno zahvatio. Ostalo je 1:0.

19:47

77′ Zvezda čuva prednost

Nema pogodaka u drugom delu. Zvezda vodi ali ne uspeva da dođe do drugog pogotka i definitivno reši pitanje pobednika

19:38

71′ Hvang oprobao udarac

Šutirao je iz kaznenog prostora ali nedovoljno jako, pa je Rosić uspeo da ukroti njegov pokušaj.

19:25

57′ Prečka sprečila najlepši gol sezone

Raspalio je Ivanić sa oko 22-23 metra, lopta je išla ka golu ali je umesto u mreži završila na prečki, pa je ostalo 1:0 za crveno-bele.

19:22

53′ Velika šansa za crveno-bele

Uspeo je Olanjinka da se izbori za loptu, stvorio sebi prostor za šut ali je Rosić ponovo bio odlično postavljen, ušao rivalu u šut i sprečio 2:0. Potom je nakon odbitka Hvang šutirao, ali je to uradio veoma loše.

19:18

50′ Zvezda krenula po drugi gol

Ofanzivno su crveno-beli otvorili drugo poluvreme, iz napada u napad prave ozbiljne prilike. Stamenićev šut zaustavio je Rosić, potom je Endiajea uspeo da interveniše jedan od defanzivaca Radničkog.

19:12

46′ Drgo poluvreme, Bahar napravio tri izmene

U Zvezdi na terenu su Rodić umesto Bukarija, Lučić umesto Krasoa i Olanjinka umesto Mitrovića, dok je kod ekipe Radničkog šansa pružena Cvetkoviću i Vlajkoviću.

 

18:55

45′ Poluvreme

Zvezdinih deset šuteva, od toga četiri u gol, sa druge strane četiri Radničkog od čega dva u okvir gola rivala. Sadržajno poluvreme je iza nas, ostaje nam da se nadamo da će drugo doneti i neki gol više.

18:53

44′ Endiaje još uvek bez gola

Kraso je uspeo da osvoji loptu na polovini Radničkog, uposlio je saigrača iz srca napada, ali je Rosić izašao na vreme i skratio ugao onemogućivši napadača Zvezde da po prvi put u dresu tima sa Marakane zatrese mrežu.

18:49

Koreografija navijača Zvezde

Najvatrenije pristalice tima sa Marakane nisu navijale do 31. minuta zbog ubistva trojice Srba na Kosovu i Metohiji, nakon čega je zagrmela pesma sa severne tribine, a nedugo potom su tribine obojene dimom u bojama srpske zastave, uz poruku „Sloga biće poraz vrgu“ i „Još rađaju majke Obiliće“.

18:40

31′ Odličan šut Stamenića

Snažan šut koji bi namučio Rosića da je išao u okvir gola. Srećom po goste, izblokiran je, a posle kornera Bukarijev šut je otišao pravo u golmana Radničkog.

18:40

31′ Odličan šut Stamenića

Snažan šut koji bi namučio Rosića da je išao u okvir gola. Srećom po goste, izblokiran je, a posle kornera Bukarijev šut je otišao pravo u golmana Radničkog.

18:34

26′ Ivanić mogao do drugog gola, Rosić ponovo maestralan

Mitrović je iznudio faul nedaleko od ivice kaznenog prostora, Hvang je uputio centaršut posle kog je došlo do nekoliko odbitaka, nakon čega je lopta stigla do Ivanića koji je raspalio, ali pravo u Rosića, pa je ostalo 1:0.

18:29

21′ Rosić sprečio drugi gol u mreži

Centrirao je Hvang iz kornera, Mijailović uputio odličan udarac glavom sa desetak metara, ali je Rosić veoma lepom paradom uspeo da spreči crveno-bele da po drugi put dođu do gola.

18:25

13′ Zvezda vodi, Ivanić odbitak sproveo u mrežu

Crveno-beli su stigli do prednosti zahvaljujući Ivanićevoj smirenosti, kada je jedan odbitak sa peterca glavom rutinski sproveo u mrežu.

Crvena zvezda – Radnički NIš 0:0

18:19

11′ Radnički mogao ozbiljno da namuči Glazera

Jovanović je iskoristio višak prostora na polovini Zvezde, uputio dobar pas ka Iliću ali se napadač Radnićkog nije snašao, a njegov loš prijem iskoristio je Điga i izbacio loptu u korner posle kog nije bilo prilike za goste.

le Srbe na Kosovu i Metohiji

SASTAVI:

Crvena zvezda: Glazer – Mijailović, Điga, Dragović – Bukari, Stamenić, Hvang, Mitrović – Ivanić – Kraso, Ndiaj.

Klupa: Popović, Degenek, Kabić, Kanga, Kangva, Katai, Lučić, Milunović, Olajinka, Rodić, Spajić.

Radnički Niš: Rosić, Jamkam, Frej, Ilić, Jovanović, Mesarović, Pejović, Petrović, Stajić, Vojnović, Petrov.

Klupa: Stevanović, Bakić, Belaković, Cvetković, Ivelja, Pavlović, Škrbić, Vlajković, Zec.

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnički iz Niša u utakmici 10. kola Superlige Srbije.

Zvezda je već doživela dva neočekivana poraza u prvenstvu i trener crveno-belih Barak Bahar je izuzetno oprezan pred ovaj meč.

– Pratili smo utakmice Radničkog, videli smo dobre stvari u njihovoj igri i da stvaraju šanse. Taktički su vrlo dobra ekipa. Sigurno neće biti lako na terenu. Što se tiče igrača koji će istrčati na teren, to uvek zavisi od protivnika i trenutne forme. Ima još vremena da se pripremimo, pre nego što se odlučim za startnih 11„, istakao je Barak Bahar.

Potvrdio je izraelski stručnjak da je ekipa fokusirana isključivo na naredni duel.

– Imamo vremena do utakmice protiv Jang Bojsa, sada je bitan meč protiv Radničkog iz Niša i maksimalno smo fokusirani na taj duel. Poraženi smo u prethodne dve utakmice nacionalnog prvenstva i svesni smo da je to previše. Razmišljamo samo o sutrašnjem meču.

Šef stručnog štaba Zvezde istakao je da će se na utakmici protiv Radničkog videti da li je pauza prijala crveno-belima.

– Zavisi od toga kako ekipa bude otvorila utakmicu, sve će se videti na terenu. Nekada je dobro da igrači startuju sveži i odmorni, kao i da imaju nekoliko dana pauze. Međutim, sa druge strane, nekada to i nije toliko dobro

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter