Izvor: TELEGRAF.RS
08.09.2023 u 13:19
1

„ZA BORIŠU I SRBIJU“: Suze i reči Alekse Avramovića oduševile naciju (VIDEO)

Plejmejker koji nastupa za Partizan je imao odličnu rolu u odbrani, praktično, uništio je u defanzivi Šaja Gildžijusa Aleksandera, najveću zvezdu kanadske reprezentacije i jednog od najboljih igrača u NBA ligi.

Aleksa je uspeo da anulira njegove prednosti, a posle meča je završio i u suzama u izjavi za medije, gde je rekao da su se borili za državu Srbiju, kao i za sve prijatelje, porodicu…

SLAVLJE NAŠIH KOŠARKAŠA: Emocije, zajedništvo i lojalnost na jednom mestu! (VIDEO)

Znamo koliko je važan, opet nam je poslao poruku, dali smo poslednji atom snage, znali smo koliko je jedna fantastična ekipa, imaju All-Star igrače, najbolji igrači sveta dolaze iz Kanade. Ali, mi smo pokazali šta je borba za naš grb, šta je borba za našu zemlju, šta je borba za Borišu, šta je borba za naše porodice, naše prijatelje, kumove, drugove, braću, sestru. To smo pokazali danas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ZA BORIŠU I SRBIJU“: Suze i reči Alekse Avramovića oduševile naciju (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter