Izvor: Informer
03.03.2024 u 19:35
1

ZBOGOM, RAFA Nadal posle spekulacija najavio kraj karijere

Rafael Nadal, španski teniser, je izjavio da su ga povrede mučile već nekoliko godina, a zbog jedne je propustio celu prošlu sezonu. Iako se vratio na početku 2024. godine i odigrao dva meča, doživeo je poraz od Džordana Tomspona u četvrtfinalu Brizbejna, što je rezultiralo novim pehom zbog kojeg je morao da otkaže učešće na Australijan openu i Dohi.

Iako je poslednji meč odigrao 5. januara, Rafael Nadal nema nameru da odustane od tenisa. Naprotiv, stigao je u Ameriku gde ga naredne nedelje očekuje Masters u Indijan Velsu. Svestan je da nije u najboljoj formi i fizičkom stanju, te priznaje da mu je ova sezona možda poslednja u karijeri.

„Za mene je prioritet da zdrav napustim Indijan Vels. Zatim sledi sezona na šljaci, koja može, ali i ne mora da bude moja poslednja. Nisam još potpuno odlučio, ali naginjem tome da će biti“, izjavio je Nadal.

JOKIĆ ODUŠEVIO SAIGRAČE – DOVEO IM ĐOKOVIĆA U SVLAČIONICU: Nagetsi nasmejani pozirali sa Novakom! Ova fotografija obilazi SAD!

Povreda je poremetila njegov nastup u Brizbejnu, iako se dobro pripremio za turneju u Australiji. Sada je situacija nešto drugačija, jer ga je povreda mučila pred Indijan Vels.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ZBOGOM, RAFA Nadal posle spekulacija najavio kraj karijere”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter