Izvor: KURIR
03.03.2024 u 17:58
0

JOKIĆ ODUŠEVIO SAIGRAČE – DOVEO IM ĐOKOVIĆA U SVLAČIONICU: Nagetsi nasmejani pozirali sa Novakom! Ova fotografija obilazi SAD!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, oduševio je ljubitelje košarke, a posebno one koji su u Los Anđelesu gledali utakmicu Lejkersa protiv Denvera.

Novak se pojavio u dvorani gde je gledao kako Lebron Džejms ulazi u istoriju, ali gubi borbu sa Nikolom Jokićem.

Uz Đokovića je bio i legendarni Vlade Divac, a meč su uživo posmatrali i Marko Jarić i Nikola Đuričko koji je objavio fotografije sa zemljacima.

 

SENZACIONALNE KVOTE ZA VEČITI DERBI: Auuu, koliko je samo Partizan PONIŽEN, istorijski mala kvota na pobedu Crvene zvezde

Nakon utakmice Novak nije odmah izašao iz hale, već je otišao do svlačionice Nagetsa gde su ga s oduševljenjem dočekali Jokićevi saigrači.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Novaka sa košarkašima ekipe iz Kolorada.

Pored Jokića tu su Eron Gordon, Džamal Marej i Pejton Votson.

Podsetimo, Đoković je u SAD otputovao 24. februara zbog priprema za predstojeće masterse u Indijan Velsu i Majamiju. Ka Americi je leteo istim avionom kao Rafael Nadal, a po dolasku pokušava na najbolji način da iskoristi vreme.

Osim treninga na betonskim terenima, Novak je, pre utakmice Denvera, gledao i fudbalski meč između Los Anđeles Galaksija i Intera iz Majamija.

I tada je, kao i sada, posle utakmice otišao do svlačionica, gde se sreo sa srpskim centarforom, Dejanom Joveljićem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter