Izvor: BSC HAPPY
12.12.2023 u 22:21
0

ZDENJEK ZEMAN U BOLNICI: Bivši trener Zvezde hitno primljen, poznato u kakvom je stanju

Propustiće naredne utakmice.

Zdenjek Zeman, nekadašnji trener Crvene zvezde, prebačen je u bolnicu zbog toga što je imao ozbiljne zdravstvene probleme.

Razlog za to je ishemijski napad koji je doživeo i zbog toga će propustiti naredne mečeve Peskare, koje sa klupe predvodi trenutno on.

MLADI REPREZENTATIVAC PRVI PIK NA DRAFTU: Ovaj klub je najzaintersovaniji

Njegovo stanje je stabilo, prema pisanju italijanskih medija, ali će ostati u bolnici kako bi izvršio dodatne preglede.

Zeman je u Srbiji radio 2008. godine, kada je sedeo Zvezdu predvodio na samo pet mečeva. Čeh je pre toga vodio Parmu, Lacio, Romu, Napoli, Leče i Fenerbahče, dok se u poznim godinama karijere bavi klubovima iz nižih italijanskih liga.

Zvezdu je napustio zbog očajnih rezultata, ispao je u Evropi, a Zvezda pod njegovim vođstvo nije dala gol na tri uzastopna meča.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter