Izvor: INFORMER
21.02.2024 u 13:49
0

ZVEZDA UDARILA NA ŽELJKA: „I ja bih bio frustriran da sam izgubio tri Kupa!“

Trener Partizana Željko Obradović u subotu nakon poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde sa 85:79 održao veoma emotivnu konferenciju, a sada mu je stigao odgovor iz kluba sa Malog Kalemegdana!

Željko Obradović je tada rekao da Partizan nije državni projekat, a dotakao se i sudija i prokomentarisao da su nedorasli.Njemu je sada odgovorio Nemanja Vasiljević, direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda, i naglasio, između redova, da je Žoc frustriran

– Otišli smo u Niš da odbranimo trofej. Bilo je poteškoća u pripremi, kao i pitanje da li će neki igrači igrati. Na kraju se skupili, stegli zube i zasluženo trijumfovali. Malo je ružno što se priča o drugim stvarima, a ne o tome da je Zvezda pobedila Partizan, treći put u nizu. Baca se senka na to, da bi se opravdao nečiji neuspeh. I ja bih možda bio frustriran da izgubim tri trofeja u Nišu – rekao je Vasiljević za Meridian sport, a autor teksta dodao da aludira na reči Željka Obradovića posle finala.

BINGO! PIKSI RADI PRAVU STVAR ZA SRBIJU: Fudbaler Milana debituje za Orlove u martu! Još jedan SRPSKI SIN posle LAZARA SAMARDŽIĆA!

 

Vasiljević je potom dodao da Željko ne zna da podnese poraz.

– Neki ljudi očigledno ne mogu da podnesu poraz… Kad god smo izgubili neku utakmicu ili ostali bez trofeja, prišao sam i čestitao. Nisam to baš doživeo sa druge strane. Od kada sam u klubu, mislim da se naši igrači, kao i svi zaposleni ponašaju se gospodski, bez provokacija i ispada – dodao je Vasiljević.

Prošlog leta kružile su priče da je Zeka Ledeja na kraju prethodne sezone, kad mu je istekao ugovor sa Partizanom, zvala Crvena zvezda. Vasiljević otkriva šta je istina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter