Izvor: Happy BSC
18.12.2022 u 22:08
0

„AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY: „Kao što Zapad ne želi da vidi ni Srbiju u punoj snazi, još manje želi da vidi Rusiju u bilo kom obliku!“

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na kanalu TV HAPPY razgovarali smo o događajima koji su obeležili 298. dan rata u Ukrajini. Naši gosti, koji su analizirali najnovija dešavanja povezana sa ovim sukobom, bili su: Mladen Obradović, “Srbi za Ruse”, naučni savetnik prof. dr Dragan Petrović i prof. dr Uroš Šuvaković.

Mladen Obradović istakao je da čak ni takozvani “dobri Rusi” nisu dovoljno dobri za Zapad.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

“Veoma je upečatljivo ono što Zapad sada pokušava da uradi na planu pravljenja unutrašnjeg nezadovoljstva u Rusiji. Oni pokušavaju da deluju zajedno sa onim elementima ruskog društva koji su od početka specijalne vojne operacije naprosto sami izašli, otišli su iz Rusije. To su ti takozvani “dobri Rusi” koji pokušavaju na taj način da se predstave zapadnom svetu, iako vidimo da zapravo čak ni to njima ne pomaže. Videli smo da je nedavno u baltičkim državama zabranjeno emitovanje televizije “Dožd” koja je inače bila glavna opoziciona, odnosno anti-ruska televizija u samoj Rusiji i čije emitovanje je bilo zabranjeno u Rusiji. Zatim su se oni prebacili u baltičke zemlje, međutim očigledno da sama činjenica da su uopšte Rusi, da govore ruskim jezikom i da emituju na ruskom jeziku je dovoljno da budu zabranjeni, iako je njihov program bio anti-ruski, anti-putinovski, kritikovali su rusku specijalnu vojnu operaciju, ali sve to nije bilo dovoljno. Čak ni ti takozvani “dobri Rusi” nisu dovoljno dobri za Zapad, međutim Zapad ipak pokušava da iskoristi neke od njih za stvaranje te neke predstave kako postoje ljudi koji drugačije misle, iako je to minoran broj, zaista mali broj u samoj Rusiji, onih koji ne žele dobro sopstvenoj zemlji„, zaključuje Obradović.

General Mitar Kovač u emisiji „AKTUELNOSTI“: „Šta je sada budućnost ukrajinskih oružanih snaga? Nema je!“

Obradović dodaje da je sudbina koja je namenjena Rusiji – potpuno rasparčavanje

„Šta oni rade? Oni su smislili tezu prema kojoj je Rusija kolonizatorska država, da je Rusija navodno kolonizovala ogromna prostranstva Sibira i drugih azijskih delova Ruske Federacije. Da je Rusija okupator svih tih prostora i da je jedino trajno rešenje da Rusija bude lišena svih tih prostora, da svaka od tih republika i autonomnih oblasti dobije punu samostalnost, a da ono malo što preostane od Rusije bude demilitarizovano, da bude lišeno nuklearnog oružja i da bude pod zapadnim protektoratom. To je sudbina koja je namenjena Rusiji – potpuno rasparčavanje“, smatra Obradović.

Dragan Petrović za „AKTUELNOSTI“: „Ovo sve govori da je jako teško sa SAD i NATO, i u nešto manjoj meri sa EU, naći prihvatljiv sporazum koji bi poštovali!“

On je istakao da su upravo to razlozi zbog kojih Rusija ne može da dozvoli NATO na svojim granicama.

„Kao što Zapad ne želi da vidi ni Srbiju u punoj snazi, tako isto, još i manje, želi da vidi Rusiju u bilo kom obliku i snažno rukovodstvo u Rusiji koje tačno zna šta hoće, a to je odbrana državnih i nacionalnih interesa. To je ono što Zapad ne može da dozvoli, a zato ni Rusija ne može da dozvoli NATO na svojim granicama“, zaključuje Obradović.

Emisije „AKTUELNOSTI“ možete pratiti i na zvaničnom youtube kanalu: Aktuelnosti TV Happy 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter