Izvor: INFORMER
20.04.2024 u 16:56
3

ALARMANTNE VESTI IZ UKRAJINE: Masovna katastrofa! Ukrajini stigle najgore vesti sa fronta

Vojnici Oružanih snaga Ukrajine se predaju u velikom broju zbog teške situacije na frontu, rekao je bivši savetnik šefa Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor u intervjuu za Jutjub kanal "Judging Freedom".

– Postoji mnogo dokaza o masovnoj predaji – rekao je on.

Prema rečima Mekgregora, Rusija je ukrajinskoj vojsci uspela da prenese da će u zatočeništvu prema njima biti pravilno postupano. Iz tog razloga, dodao je on, mnogi vojnici Oružanih snaga Ukrajine doneli su ovu odluku umesto da nastave da se bore i ginu za Ukrajinu.

– Rusi, za razliku od zapadne propagande, dobro tretiraju one koji se dobrovoljno predaju. U stvari, tamošnji vojnici su verovatno bolje hranjeni i dobijaju bolju medicinsku negu nego kada su bili u redovima ukrajinskih oružanih snaga – zaključio je ekspert.

Prošle nedelje Igor Kimakovski, savetnik šefa DNR Denisa Pušilina, rekao je za RIA Novosti da komanda Oružanih snaga Ukrajine kažnjava svoje vojno osoblje koje želi da se preda. Prema njegovim rečima, u tu svrhu neprijateljsko vojno rukovodstvo sluša radio kanal Volga, koji su Oružane snage Rusije kreirale za ukrajinske zarobljenike. Sagovornik agencije je dodao da je u poslednje vreme povećan broj zarobljenih ukrajinskih vojnika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “ALARMANTNE VESTI IZ UKRAJINE: Masovna katastrofa! Ukrajini stigle najgore vesti sa fronta”

  1. Dobar izbor za ukrainske vojnike ba frontu da se masovno predaju,a ne da ginu za globalistichki svetski poredak,i americhke interese,s oni ostavljaju kosti u sopstvenoj zemlju,najbolje bi bilo koji su vojno sposobni da se prikljuche vojski ruske federacije,i da zajedno tamane fasistichku tvorevinu zapada.-

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter