Izvor: Kurir.rs
28.11.2023 u 13:34
0

NATO ŽRTVUJE UKRAJINSKI NAROD Kremlj: Alijansa nije odustala od svojih planova

NATO smatra Rusiju protivnikom i stvoren je kao instrument konfrontacije i obuzdavanja naše zemlje, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

„ONI SU CINIČNI I SPREMNI NA SVE, POSTOJE VISOKI RIZICI“: Peskov oštro o namerama Zapada i tajnim informacijama

– NATO smatra Rusiju protivnikom. Stalno ponavljam, NATO je savez koji je stvoren kao instrument konfrontacije. Zamišljen je, a njegova arhitektura je izgrađena tako da je u suštini instrument konfrontacije i oruđe obuzdavanja naše zemlje na ovaj ili onaj način. Stoga, šta god da se izmišlja, ma kakve izjave daju, glavna svrha ovog saveza je, kako ga vidimo, upravo to. Naravno, alijansa analizira situaciju, alijansa vidi pravo stanje stvari. Alijansa do sada nije odustala od svojih planova da obuzda Rusiju i da ritualno žrtvuju ukrajinski narod u borbi protiv Rusije – odgovorio je Peskov na pitanje da li postoji rizik od eskalacije sukoba između Rusije i NATO-a.

On je napomenuo da Kremlj savršeno razume situaciju i da gradi dalju liniju delovanja upravo u skladu sa ovom realnošću.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter