Izvor: Sputnik Srbija
10.11.2022 u 09:30
0

AMERIČKI GENERAL IZJAVIO: Mogućnost za pregovore između Kijeva i Moskve može se desiti na zimu

Sa stabilizacijom linije fronta u Ukrajini može se pojaviti prilika za pregovore o okončanju sukoba između Kijeva i Moskve, izjavio je načelnik Združenog generalštaba američke vojske general Mark Majli.

Prema njegovim rečima, mogućnost se može pojaviti ako i kada se stabilizuju linije fronta. On smatra da se to može desiti na zimu.

NEIZVESNA BUDUĆNOST SPORAZUMA Najviši zvaničnici UN sastaće se u petak u Ženevi sa visokom ruskom delegacijom!

– Kada postoji mogućnost za pregovore, kada je moguće doći do mira, to treba iskoristiti – rekao je Mili na događaju u Ekonomskom klubu NJujorka, prenosi „CNN“.

On je naglasio da će Sjedinjene Američke Države nastaviti da naoružavaju Ukrajinu ukoliko se pregovori ne održe ili ne uspeju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Mora postojati obostrano priznanje da se vojna pobeda u pravom smislu te reči ne može postići vojnim sredstvima, pa se stoga moraju okrenuti drugim sredstvima – zaključio je on.

Ranije je Zelenski potpisao ukaz o stupanju na snagu Odluke Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine o nemogućnosti pregovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Takođe je izjavio da Ukrajina neće pregovarati sa Rusijom, dok je Putin njen predsednik.

Krajem oktobra predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da je Rusija spremna za pregovore o Ukrajini i pozvao Kijev da odmah prekine sva borbena dejstva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter