Izvor: Happy BSC
10.11.2022 u 09:41
0

TRAMP DEMANTUJE GLASINE DA JE IZGUBIO ŽIVCE ZBOG REZULTATA IZBORA ZA KONGRES: „Baš suprotno, ponosan sam na republikanske kandidate“

Bivši američki predsednik Donald Tramp demantovao je izveštaje da je ljut zbog rezultata američkih međuizbora, napominjući da, naprotiv, slavi pobedu više od 200 kandidata Republikanske partije.

Ranije je Si-En-En, pozivajući se na Trampovog savetnika, preneo da je bivši američki predsednik „besan” i „viče na sve” zbog rezultata na izborima za Kongres SAD.

NOĆ RAZOČARANJA I „STREPNJE“ ZA TRAMPA: Na ovaj način je dovedena u pitanje njegova politička budućnost!

– Postoji lažni izveštaj da sam bio besan – upravo suprotno. Ljudi koje sam podržavao pokazali su veoma dobre rezultate – rekao je Tramp za Foks njuz.

Tramp je rekao da je veoma ponosan na republikanske kandidate koji su uspeli da pobede na izborima na sredini mandata i rekao da se njegovi planovi da objavi veliku najavu sledeće nedelje nisu promenili, prenosi RIA Novosti. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ranije, tokom govora na mitingu u Ohaju, Tramp je obećao da će 15. novembra dati „veoma veliku” najavu na Floridi.

Rezultati aktuelnih izbora odrediće sudbinu svih 435 mesta u Predstavničkom domu i oko trećine mesta u Senatu. Preliminarne prognoze ukazuju da će opoziciona Republikanska partija dobiti kontrolu nad najmanje jednim od domova Kongresa. To, pak, preti da ozbiljno zakomplikuje rad aktuelnog demokratskog predsednika Džoa Bajdena i njegovo promovisanje gotovo svih zakonodavnih inicijativa.

Kako prenosi televizijski kanal En-Bi-Si, poboljšana je prognoza republikanaca u borbi za mesta u Predstavničkom domu američkog Kongresa: prema njenim podacima, stranka dobija 222 mesta na izborima na sredini mandata. Republikanska partija je i ispred protivnika na izborima za Senat. Trenutno u gornjem domu Kongresa republikanci dobijaju 49 mesta, a demokrate – 48.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter