Izvor: TANJUG
26.10.2022 u 08:01
0

AMERIKA NE ODUSTAJE OD SVOG STAVA: „Upotrebićemo nuklearke kako bi zašitili svoje saveznike“

Zamenica američkog državnog sekretara Vendi Šerman upozorila je da će SAD upotrebiti sav svoj oružani potencijal uključujuči konvencionalne i nuklearne rakete kako bi zaštitile svoje saveznike Južnu Koreju i Japan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šerman je, na zajedničkoj konferenciji za novinare u Tokiju sa predstavnicima Japana i Južne Koreje, ukazala da su učestala ispaljivanja balističkih projektila poslednjih nedelja provokacije Severne Koreje.

– Pozivamo Severnu Koreju da se uzdrži od daljih provokacija – rekla je Šerman, nazvavši akcije Pjongjanga „nepromišljenim i duboko destabilizujućim za region“, preneo je Rojters.

Prvi zamenik ministra spoljnih poslova Južne Koreje Čo Hjun Dong je rekao da su se predstavnici tri zemlje složili da će biti potrebne nove akcije ako Severna Koreja nastavi sa nuklearnim testom.

Severna Koreja je ove godine ispalivši više od dvadesetak balističkih projektila, uključujući i onaj koja je preletela Japan, podseća britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter