Izvor: kurir.rs
26.09.2023 u 16:03
0

Tragedija! RODITELJI NEMOĆNO GLEDALI KAKO IM SIN (3) GINE

Roditelji dečaka iz Grčke nemoćno su gledali kako im gine kad je „jaguar“ kojim je upravljao njegov deda izleteo sa puta.

U saobraćajnoj nesreći  koja se dogodila u nedelju oko 23 sata u Patrasu, poginuli su vozač „jaguara“ Demetrios Skarlatos (66) i njegov trogodišnji unuk Dimitris koji je sedeo na zadnjem sedištu. Dečakova baka (61) bori se za život.

NEČUVEN ZLOČIN, SRAMNA ODBRANA! Stigla presuda za majku iz pakla, koja je ubila dve ćerke

Marija Aleksandra (53), koja je vozila automobil na koji je naleteo Skarlatos, takođe je nastradala.

Odmah iza automobila koji je izazvao nesreću nalazili su se roditelji malog Dimitrisa koji ne mogu da se oporave od pretrpljenog šoka.

Lokalni mediji navode da je deda mališana živeo i radio u Кelnu u Nemačkoj i da je došao u rodni Patras na venčanje svog sina pre nekoliko dana.

Navodno je iznenada izgubio kontrolu nad luksuznim automobilom, udario u rasvetni stub, a zatim prešao u suprotnu traku i naleteo na džip kojim je upravljala žena od 53 godine. Nakon toga se „jaguar“ sudario i sa drugim automobilom kojim je upravljao vozač (51) iz Patrasa.

Na mesto nesreće odmah je došlo nekoliko ekipa vatrogasaca, koji su oslobodili vozače i putnike iz tri automobila, međutim za dedu i unuka i ženu iz drugog vozila bilo je kasno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter