Izvor: telegraf.rs
26.09.2023 u 15:41
0

NEČUVEN ZLOČIN, SRAMNA ODBRANA! Stigla presuda za majku iz pakla, koja je ubila dve ćerke

Veronika je prilikom saslušanja rekla da je planirala da ubije decu i sebe nakon dugotrajnog spora oko starateljstva

Veronika Jangblad (38), koja je optužena da je upucala svoje maloletne ćerke nakon što ih je omamila gumenim medama natopljenih melatoninom, osuđena je u petak na 78 godina zatvora.

Veronika se tereti da je u avgustu 2018. godine ubila svoje ćerke Šeron Kastro (15) i Bruklin Jangblad (5) u njihovom stanu u Meklinu. Šeron je, iako teško ranjena, uspela da pozove policiju i kaže im da ju je majka upucala, nakon čega je izdahnula.

 

„ZGAZIĆEMO NATO KAO TRULU ŠLJIVU, GUBICI PO ČOVEČANSTVO ĆE BITI VEĆI NEGO 1945.“: MEDVEDEV još jednom APOKALIPSOM

Tokom suđenja, porota je čula audio-snimak poziva devojčice policiji, koji je toliko potresan da je članovima porote ponuđeno da idu na psihološke terapije.

Veronika je prilikom saslušanja rekla da je planirala da ubije decu i sebe nakon dugotrajnog spora oko starateljstva. Veronikin bivši muž Ron Jangblad rekao je za AP da je želeo da se preseli u Misuri sa obe ćerke, ali je nevoljno pristao da uzme samo Bruklin jer se njegova bivša žena protivila.

Veronika je na suđenju bazirala odbranu na tome da je psihički bila obolela u trenutku ubistva, ali joj plan nije uspeo. Porota je preporučila 78 godina zatvora nakon što su čuli svedočenje da je Veronika odrasla u siromaštvu u Argentini, da je bila fizički i seksualno zlostavljana kao dete i da je pribegla prostituciji kao tinejdžerka da bi izdržavala svoju stariju ćerku.

 

Pre nego što je osuđena u petak, Veronika je više od 30 minuta govorila o svojim ćerkama i poteškoćama koje je imala u njihovom odgajanju.

„Bila sam dobra majka, ali nešto se desilo, ne znam kako da to objasnim. Nešto je eksplodiralo u mom umu“, rekla je na suđenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter