Izvor: happy
09.02.2024 u 13:58
0

BAJDEN NE PRESTAJE SA GAFOVIMA: Dan nakon ISTORIJSKOG Putinovog intervjua, američki predsednik ŠOKIRA (VIDEO)

Inače, ovo je treći ovonedeljni gaf koji je Bajden napravio

Tokom vanrednog obraćanja u vezi sa odlukom tužioca Roberta Hura da ne podiže optužnicu protiv njega u slučaju neadekvatnog rukovanja poverljivim dokumentima kada je 2017. napustio položaj potpredsednika, Bajden je govorio i na temu ulaska humanitarne pomoći u Gazu, kada je predsednika Egipta Abdela Fataha el Sisija nazvao – predsednikom Meksika.

– U početku, predsednik Meksika Sisi nije želeo da otvori granicu kako bi humanitarna pomoć ušla u Gazu. Razgovarao sam s njim i ubedio ga u to. Razgovarao sam i sa Netanijahuom da otvorimo granicu i na izraelskoj strani. Mnogo je nevinih ljudi koji gladuju i to mora prestati – poručio je Bajden.

Inače, ovo je treći ovonedeljni gaf koji je Bajden napravio.


Inače, on je izjavio da je zadovoljan zbog toga što je specijalni tužilac Robert Hur doneo zaključak da protiv njega ne treba podnositi optužnicu u slučaju neadekvatnog rukovanja poverljivim dokumentima kada je 2017. napustio položaj potpredsednika Sjedinjenih Država.

– Specijalni tužilac saopštio je da sam u potpunosti sarađivao. Nisam blokirao istragu, niti tražio odlaganja… Tvrdnje da sam namerno zadržao poverljiva dokumenta su pogrešne. Nisam prekršio zakon i za mene je ovaj slučaj zaključen – rekao je Bajden.

Inače sinoć je ruskog predsednika Vladimira Putina intervjuisao bivši voditelj Foks njuza Taker Karlson, a intervju možete videti OVDE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter