Izvor: Tanjug
07.01.2021 u 12:55
0

Bajden nominovao Garlanda za državnog tužioca

Izabrani predsednik SAD Džo Bajden nominovao je danas sudiju saveznog apelacionog suda Merika Garlanda za sledećeg državnog tužioca (ministra pravde).

Bajden je istakao da će Garland i još troje pravnika koje je izabrao za visoke položaje u Ministarstvu pravde „vratiti nezavisnost pravosuđu i poverenje u vladavinu prava“.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

Mir Božiji, Hristos se rodi! SREĆAN BOŽIĆ!

OPRAŠTAMO BLIŽNJIMA: Episkop kruševački David o Božiću, običajima, i gubicima u SPC

ZA BOŽIĆ BEZ SNEGA: Danas temperatura iznad proseka za ovo doba godine

ŠTA TREBA URADITI SA NOVČIĆEM IZ ČESNICE: Ako želite da vas prati sreća ispoštujte ovaj stari običaj

BOŽIĆNA POSLANICA SPC: Ako nam je cele godine tuga pritiskala srce, neka se danas rodi radost u njemu

Garland je svojevremeno bio kandidat Baraka Obame za Vrhovni sud, a trenutno obavlja posao sudije američkog Apelacionog suda za okrug Kolumbija, u kome se nalazi Vašington.

Obama ga je nominovao za Vrhovni sud dok je Bajden bio potpredsednik, ali američki Senat pod kontrolom republikanaca tada je odbio da održi saslušanja o nominaciji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter