Izvor: KURIR
14.04.2024 u 07:44
1

BAJDEN OKRENUO LEĐA IZRAELU! ZNA KAD DA SKRENE POGLED: ZA AMERIKU je Izrael juče POBEDIO, odbio slanje trupa

Izrael je objavio da je zajedno sa saveznicima presreo veliku većinu od više od 300 dronova i raketa koje je Iran juče ispalio na jevrejsku državu, a da je samo manji broj pogodio izraelsku teritoriju.

Među pogođenim metama je i baza Izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na jugu zemlje.

BBC navodi da je u ovom napadu bez presedana Iran prvi put gađao mete u Izraelu direktno sa sopstvene teritorije.

 

JERUSALIM U PLAMENU! IRAN SA PREKO 200 RAKETA I DRONOVA SRAVNIO VOJNU BAZU: Eksplozije odjekivale, Teheran UPOZORIO SAD

 

Sirene su se oglasile širom Izraela, a snažne eksplozije odjekivale su nad Jerusalimom, dok je protivvazdušna odbrana (PVO) obarala projektile iznad tog grada.

Američki predsednik Džo Bajden izrazio je „gvozdenu podršku“ SAD Izraelu i dodao da je vojska pod njegovom komandom pomogla u „obaranju skoro svih nadolazećih dronova i raketa“.

Iran je ranije upozorio Izraela da će biti kažnjen zbog vazdušnog udara na iranski konzulat u Siriji 1. aprila, u kojem je stradalo sedam vojnih zvaničnika, uključujući i dva komandanta Revolucionarne garde.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BAJDEN OKRENUO LEĐA IZRAELU! ZNA KAD DA SKRENE POGLED: ZA AMERIKU je Izrael juče POBEDIO, odbio slanje trupa”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter