Izvor: novosti
14.04.2024 u 08:04
0

TRAMP NIKAD NE BI OVO DOPUSTIO DA JE PREDSEDNIK: Do napada nikad ne bi došlo da BAJDEN nije toliko nesposoban

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp poručio je da se napad Irana na Izrael nikada ne bi dogodio da je on i dalje predsednik.

Izrael je napadnut. Ovo nikada nije smelo da se desi. Ovo se nikad ne bi dogodilo da sam ja predsednik – napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži TruthSocial.

Tramp tvrdi da je predsednik SAD Džo Bajden snimio video-obraćanje povodom iranskog napada, ali da snimak nije objavljen po nagovoru njegovih saradnika. Ipak, Tramp nije izneo dokaze za svoju tvrdnju, ali do objavljivanja ovog teksta nije stigao ni demanti te informacije.

JERUSALIM U PLAMENU! IRAN SA PREKO 200 RAKETA I DRONOVA SRAVNIO VOJNU BAZU: Eksplozije odjekivale, Teheran UPOZORIO SAD

 

On je na kraju jasno dao do znanja koga podržava u sukobu na Bliskom istoku:

– Amerika podržava Izrael – napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži.

Iran je tokom večeri pokrenuo operaciju „Iskreno obećanje“, tačnije veliki napad na Izrael koristeći veći broj dronova i raketa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter