Izvor: Informer
30.04.2024 u 10:26
1

RAZARAJU ZAPAD IZ TEMELJA: UDRUŽILI se DUGIN i KARLSON – VELIKI „PUTINOV MOZAK“ ruši sve kao KINDŽAL (VIDEO)

Američki novinar Taker Karlson objavio je 20-minutni intervju sa istaknutim ruskim filozofom i političkim komentatorom Aleksandrom Duginom. Razgovor je u ponedeljak objavljen na Karlsonovom Jutjub kanalu, piše Raša Tudej.

Zapadni mediji opisali su Dugina kao „Putinov mozak“ zbog njegovog navodnog uticaja na predsednika Vladimira Putina i rusku elitu

Vatreni kritičar Zapada, Dugin, strastveno podržava vojnu operaciju Rusije u Ukrajini i izjavio je da nezavisna ukrajinska država „ne bi trebalo da postoji“.

NE POMAŽE AMER, MAJKO: UKRAJINCI prvi put gađali KRIM ATACMS RAKETAMA – RUSI oborili sve do JEDNE, težak udar za AMERIČKO ČUDOVIŠTE

Njegova ćerka Darja je 2022. godine ubijena, u napadu za koji su ruske vlasti rekli da su ga organizovali ukrajinski agenti. Nekoliko američkih medija kasnije je citiralo neimenovane američke obaveštajne zvaničnike koji su rekli da Vašington veruje da su ukrajinske vlasti zaista bile umešane u atentat.

Karlson je Dugina predstavio kao „pisca koji piše o velikim idejama“, tvrdeći da je njegove knjige „zabranila Bajdenova administracija“ u SAD.

– Ne možete ih kupiti na Amazonu – rekao je.

Tokom razgovora sa Karlsonom, Dugin je tvrdio da liberalna ideologija, koja je postala de fakto neosporna na Zapadu od raspada Sovjetskog Saveza, dovodi do propasti koncepta porodice.

– Porodica se uništava u korist ovog individualizma – rekao je on, dodajući da će prirodni napredak liberalizma dovesti do „napuštenog ljudskog identiteta“.

– Sledeća faza: novi liberalizam. Sada se ne radi o vladavini većine, već o vladavini manjina. Ne radi se o individualnoj slobodi, već o budnosti – rekao je Dugin i dodao:

– To nije demokratija. To je totalitarizam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RAZARAJU ZAPAD IZ TEMELJA: UDRUŽILI se DUGIN i KARLSON – VELIKI „PUTINOV MOZAK“ ruši sve kao KINDŽAL (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter