Izvor: HappyBSC
30.03.2022 u 21:31
0

BAJDEN U STRAHU Tramp zatražio pomoć Putina da raskrinka aferu predsednikovog sina (VIDEO)

Bivši američki predsednik Donald Tramp rekao je da bi Putin mogao da zna i trebao da otkrije informacije o sumnjivim poslovima sina predsednika SAD Džozefa Bajdena.

On je u emisiji na kojoj je gostovao rekao: „Neću da pričam o Kini, oni nisu ušli u Tajvan, još uvek. To je sledeće. Zašto bi neko davao Bajdenovoj porodici 3,5 miliona dolara, mislim da bi Putin sada mogao da nam da odgovor. Mislim da on zna“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsećamo, Tramp i njegove pristalice optuživale su, nakon neuspešnih izbora, medije u Americi naklonjene demokratama da su zataškale aferu sina Džozefa Bajdena, Hantera Bajdena i prikrivale informacije o njegovim „sumnjiivim“ poslovima. Hanter je navodno primao novac i trgovao uticajem svog prezimena, a dokazi su navodno došli nakon povraćaja podataka sa njegovog laptopa.

Tada su te informacije proglašene „ruskom propagandom“. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter