Izvor: Alo.rs
03.12.2023 u 10:16
0

BAJDENU SE CRNO PIŠE? Republikanci spremili PARALIŠUĆI plan za predsednika SAD

Majk Džonson, republikanski kongresmen, veruje da ima dovoljan broj glasova za pokretanje istrage za impičment predsednika Bajdena, očekuje čak i pomoć od demokrata. Republikanci su i ranije pokušavali da formalizuju ovakvu istragu ali nisu imali dovoljno glasova.

RUSIJA I UKRAJINA VODE MIROVNE PREGOVORE U TAJNOSTI! Ne pita se ni Bajden, ni Putin, već ONI

Majk Džonson, republikanski kongresmena koji predsedava Predstavničkim domom američkog Kongresa, izjavio je da veruje da republikanci imaju dovoljno glasova za pokretanje formalne istrage za impičment predsednika Džoa Bajdena.

– Verujem da ćemo imati. Očekujem da neće biti demokrata koji će pomoći tim naporima, ali bi trebalo da to učine – kazao je Džonson za Foks njuz o istrazi koju već vode predstavnici Republikanske partije.

Džonson je dodao da republikanci „imaju obavezi da to urade“.

– Mi ne možemo da prekinemo taj proces – poručio je Džonson.

CNN navodi da su republikanske vođe i ključni kongresni komitet u kojem većinu imaju predstavnici ove stranke u petak obrazložili zašto veruju da je neophodno glasanje o istrazi protiv Bajdena.

Oni su naveli da će ono ojačati njihova pravna stajališta na sudu i istovremeno osudili Belu kuću koja „odbija bilo kakvu komunikaciju“ u vezi s istragom o poslovnim poduhvatima predsednika SAD i njegovog sina Hantera Bajdena.

Navodi se da su tu optužbu snažno odbacili zvaničnici Bele kuće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter