Izvor: Happy BSC
31.03.2022 u 13:27
0

BELA KUĆA I PENTAGON NEMAJU POJMA! Peskov krenuo redom sa vređanjem, Amerika gori od ovih izjava iz Kremlja

Visoki zvaničnici u Vašingtonu nemaju predstavu šta se zaista dešava u Kremlju i kako se donose odluke, to može dovesti do loših posledica i pogrešnih odluka SAD, ocenio je danas portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov.

Rekao je da to izaziva zabrinutost Moskve, jer ispada da ni Stejt department ni Pentagon nemaju prave informacije o tome šta se dešava u Kremlju, prenosi Interfaks.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Peskov je tako prokomentarisao nedavne izjave predstavnika Bele kuće i Pentagona da presednik Rusije Vladimir Putin ne dobija pune informacije o toku ruske operacije u Ukrajini i da je doveden u zabludu.

Prema oceni Peskova, takvo potpuno nerazumevanje samo vodi do pogrešnih, nepromišljenih odluka koje imaju veoma loše posledice.

„Oni jednostavno ne razumeju šta se dešava u Kremlju. Ne razumeju predsednika Putina, ne razumeju mehanizam donošenja odluka, način našeg rada“, istakao je Peskov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter