Izvor: Alo
25.08.2024 u 10:02
0

BRITANCI PATE OD NOSTALGIJE ZA IMPERIJOM: Čuveni ekonomista otkrio da u SAD ne znaju kakva je situacija u Ukrajini

Lideri u Vašingtonu i mejnstrim mediji ne govore „ništa iskreno ili razumno“ o situaciji u Ukrajini – a to je izuzetno opasno, jer je situacija blizu kritične, rekao je američki ekonomista Džefri Saks u intervjuu za Judging Freedom.

– Situacija u Sjedinjenim Državama je takva da naši lideri ne govore ništa pošteno ili razumno. Ne znamo šta se dešava. Mejnstrim mediji potiskuju istinite izveštaje o tome šta se dešava. Potpuno smo u mraku. Pokušavamo da razumemo šta se dešava, uglavnom na osnovu izveštaja alternativnih medija, kao i izjava ruske strane – kazao je Saks.

TAMA SE BRZO SPUŠTA NA NEKADA SLOBODAN SVET: Mask se oglasio u vezi hapšenja vlasnika Telegrama

Ističe da Britancima ne veruje ni malo, jer su oni najaktivniji u zalaganju za povećanje tenzija.

– Stalno pate od nostalgije za imperijom. Potpuno su neodgovorni – kazao je Saks.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter