Izvor: Tanjug
02.06.2022 u 08:06
0

BRITANCI ŠALJU SNAŽNO NAORUŽANJE UKRAJINI: Višecevni raketni sistemi zastrašujuće vatrene moći!

Velika Britanija će poslati višecevne raketne sisteme u Ukrajinu kako bi joj pomogla u odbrani od Rusije, izjavio je britanski ministar odbrane Ben Volas, prenosi CNN.

STRANIM PLAĆENICIMA NEMA SPASA: Najbolje što ih čeka je dogogodišnji zatvor, nema razmene! Britanski i marokanski plaćenici mogu biti pogubljeni?!

Britanija će poslati lansere M270 koji će moći da gađaju ciljeve udaljene do 80 kilometara, što će omogućiti „značajno povećanje sposobnosti ukrajinskih snaga“, navelo je sinoć u saopštenju britansko ministarstvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Taj potez je „blisko koordinisan“ sa odlukom SAD da Ukrajini obezbede svoj artiljerijski raketni sistem visoke mobilnosti (HIMARS), varijantu višestrukih raketnih sistema koji će dobiti od Velike Britanije, dodaje se u saopštenju.

– Velika Britanija stoji uz Ukrajinu i preuzela je vodeću ulogu u snabdevanju njenih herojskih trupa ključnim naoružanjem koje im je potrebno za odbranu zemlje – naglasio je Volas.

Britanska vlada je saopštila da će ukrajinske trupe biti obučene kako da koriste lansere u Velikoj Britaniji, da bi njihova efikasnost mogla biti maksimizovana, navodi CNN.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter