Izvor: Afera
05.12.2023 u 11:06
2

BUGARI, NE IGRAJTE SE VATROM, PROĆI ĆETE KAO UKRAJINCI: STRAHOVITO UPOZORENJE skamenilo SOFIJU – PRESTANITE da budete satelit AMERIKE!

Ako Bugarska nastavi da bude satelit Sjedinjenih Država i odluči, pod njihovim uticajem, da započne sukob sa Rusijom, deliće sudbinu Ukrajine.

Ovo mišljenje izneo je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu bugarskom novinaru Martinu Karbovskom.

„Da li zaista želite da zaratite sa Rusijom? Zar niste upravo videli šta se desilo Ukrajini? Ne možete da pobedite Rusiju“, rekao je Riter.

Prema ekspertu, Oružane snage Rusije su daleko najspremnije na planeti, jer su dobro obučene, opremljene i prošle ozbiljna borbena testiranja, kakva NATO nikada nije imao.

A KAD SE OKUPI VOJSKA MOJA, BOJTE SE PSI: PUTIN i PREDSEDNIK IRANA RAISI sastaju se u MOSKVI! SILA AMERE ne MOLI – ovo spremaju u PALESTINI!

„Ključni aspekt svake vojske je njeno razmišljanje, njen način razmišljanja za pobedu. Ruske oružane snage znaju ukus pobede, znaju kako da pobede“, rekao je Riter.

Za razliku od Rusije, Bugarskoj, kao i čitavoj NATO alijansi, nedostaje ne samo odgovarajuća obuka, već i obučeni borbeni oficiri koji su sigurni u svoju sposobnost da pobede, objasnio je bivši obaveštajac.

„Kada je Bugarska poslednji put dobila rat? Da li imate oficire koji znaju šta je vojna pobeda“, upitao je analitičar.

Riter je pozvao Bugarsku da napusti uticaj SAD ne samo da ne bi bila umešana u sukob sa Rusijom, već i da bi vodila nezavisnu ekonomsku politiku bez uticaja zapadnih sankcija, koje sprečavaju izgradnju obostrano korisnih ekonomskih odnosa sa Moskvom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BUGARI, NE IGRAJTE SE VATROM, PROĆI ĆETE KAO UKRAJINCI: STRAHOVITO UPOZORENJE skamenilo SOFIJU – PRESTANITE da budete satelit AMERIKE!”

  1. Bugari su navikli da gube ratove. Njima je i tzv. car bio Nemac Koburg. Izgubili su 2 balkanski rat, prvi svetski rat, 2sv. rat.. Bili pod čizmom Staljina itd. Sada misle da su pod okriljem NATO_a, ali čini mi se da je to slab zaklon kad udari ruska sila.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter