Izvor: RT
05.12.2023 u 12:09
0

TREŠĆE SE ZEMLJA BLISKOG ISTOKA, ALI OVAJ PUT NE ZBOG RATA: SUTRA stiže PUTIN! Evo koga će POSETITI!

U narednim danima, ruski predsednik sastaće se sa bliskoistočnim liderima sa kojima će razgovarati o bilateralnim odnosima i situaciji na Bliskom istoku

Predsednik Rusije Vladimir Putin sutra će posetiti Ujedinjene Arapske Emirate i Saudijsku Arabiju, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Tokom posete, on će sa bliskoistočnim kolegama razgovarati pre svega o bilateralnim odnosima, ali i o situaciji na Bliskom istoku i palestinsko-izraelskom sukobu, kao i o nafti i saradnji u okviru OPEK+, otkrio je danas portparol Kremlja.

Peskov je, takođe, potvrdio da će se svega dan nakon toga, u četvrtak, Putin u Moskvi sastati i sa iranskim predsednikom Ebrahimom Raisijem, koji će sa ruskim liderom razgovarati o bilateralnim odnosima, regionalnoj i međunarodnoj situaciji, uključujući i stanje u Pojasu Gaze.

Komentarišući sledeći samit G20 koji će biti održan u Brazilu, Peskov dodaje da Kremlj još nije odlučio u kom formatu će predsednik Putin učestvovati na tom samitu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter